Turstiar i Jondal

gaamann-blaa

35 ulike turstiar i Jondal er merka / skilta, noko som er gjort i samarbeid mellom JIL og Fritidsaktivitetsteamet i Folgefonnlandsbyen Jondal

Trenarkurs

Fotball er populært i bygda!

I 2020 hadde vi over 70 aktive spelarar frå 5-16 år, i tillegg til tre ulike grupper for spelarar frå 16 år og oppover. Dette ynskjer vi å bygga vidare på og skapa endå meir engasjement kring!

Fotball er ein flott arena for meistring, samhald og glede, men mykje er avhengig av trygge og engasjerte vaksne som brukar tid og krefter på å få dette til.

I dag har vi nok trenarar til å halda laga i gang, men vi har ikkje mange å spela på dersom situasjonen skulle endra seg. Dette kan til dømes vera at vi må dela opp i fleire lag grunna store grupper, eller dersom nokre av trenarane vert sjuke eller av andre årsaker blir hindra i å vera med kvar veke. Det er òg positivt for borna med fleire vaksne til stade for å klare å halde ro og fokus.

Difor ynskjer fotballgruppa å koma i kontakt med deg

som kan tenkja deg å vera med som trenar

eller hjelpetrenar i aldersklassane 5-16 år.

NFF tilbyr Grasrottrenarkurs som kan tilretteleggjast Jondal med tanke på geografi og smittevern.

Du kan sjølvsagt òg vera med utan dette kurset, men kurset vil gje deg eit endå betre utgangspunkt for tilrettelegging av gode treningsøkter for ungane våre.

Vi gler oss til å høyra frå deg!

Ann Karina Espeland - 994 60 885

Kristine U. Gangdal - 952 39 731

Treningssenteret - digitalt medlemsmøte

TreningsromJondal Idrettslag vil med dette minna om digitalt medlemsmøte i morgon tysdag 23. februar 2021, sjå utsendt informasjon på e-post i førre veke frå leiaren i idrettslaget.  Møtet tek til kl 20, og innkallinga med lenkje til møtet vert sendt ut til medlemene tidligare same dag.

Informasjon om koronatiltaka - JIL

Korona2

Koronatiltaka - Jondal IL sine aktivitetar

Fram til i ettermiddag (måndag 15.02.2021) stod det ikkje noko om idrett i "Gjeldande tiltak 15. februar til og med 21. februar" som vart lagt ut på Ullensvang kommune si heimeside i går, sundag.

Men i følgje Ullensvang kommune skal me følgja den nasjonale forskrifta om smitteverntiltak ved koronautbrotet kap. 5D, og der går det fram:

• Symjehallen er stengd for offentleg bading, men organisert symjetrening for dei under 20 år kan halda fram.
  • Organiserte kultur-, idretts- og fritidsaktivitetar kan halda ope for born og unge under 20 år.
Det vil seia at symjetrening, fotballtrening og ljosløyperenn kan halda fram som før.

Gudmund Toreid - leiar JIL

Skirenn avlyst

Skopp-skiLjosløyperenn fredag 12.02.2021 og sundag 14.02.2021 er avlyst pga. restriksjonar i samband med covid-19.  JIL vil komma attende med meir informasjon om/når det blir skirenn.

Resultat ljosløyperenn 07.02.2021

Resultat ljosløyperenn 05.02.2021

Skiloepar-bortoverskiPå grunn av kulde og sterk vind vart det fellesstart / sprint med både start og målgang ved Skihuset (1/2 runde)
10 deltakarar fullførte, sjå resultatliste nedanfor:

Les meir: Resultat ljosløyperenn 05.02.2021

Side 1 av 15